De Happy Roedel hondendagopvang

Heeft u een pup, krijgt u binnenkort een pup of overweegt u om een pup aan te schaffen dan kan het voorkomen dat u niet alle dagen aanwezig kunt zijn om uw pup te verzorgen. De Happy Roedel heeft een onvergelijkbare flexibele EN servicegerichte dienst in hondendagopvang voor uw kleine blije pup.

De Happy Roedel biedt een complete dagopvang voor je pup. Met leeftijdsgenootjes leert je pup te socialiseren met en binnen onze hondenroedel. Spelen en lekker kunnen ravotten maar ook de nog zo nodige rust hoort daarbij.

Je pup is aan het groeien. Kraakbeen en spiermassa moeten worden opgebouwd. Neem je verantwoordelijkheid in de groei van je pup naar volwassen hond. Hiermee kun je schade (en kosten) op latere leeftijd voorkomen.

In De Happy Roedel Puppy Dagopvang is je pup vrij om te gaan en te staan waar ie wilt en zal al snel eigen vriendjes en vriendinnetjes gekozen hebben om mee te spelen en de wereld mee te verkennen. Op vaste momenten gedurende de dag zijn er tijden om te eten en te rusten; Rusten doet een pup in een bench in onze heerlijke binnenruimte.

Wij houden constant toezicht, spelen met de pups en overladen ze met knuffels. De opvoeding en cursussen doe je zelf. Omdat wij je hond goed  observeren in de dagopvang kunnen en zullen we je altijd met onze kennis, advies en ervaring bijstaan met je vragen. Ook ben je welkom op een van De Happy Roedel Puppy Informatie bijeenkomsten die wij in samenwerking met MARK Dierenarts het gedurende het jaar kostenloos organiseren.

De Happy Roedel heeft een samenwerkingsverband met Mark Dierenarts in winkelcentrum Vleuterweide.  (Mocht er een ongelukje gebeuren tijdens de dagopvang dan zijn wij voor advies of behandeling direct welkom bij Markdierenarts) Wij hebben ook een samenwerkingsverband met Hondenschool Blij en Gehoorzaam. (dit is een hondenschool die aansluit bij onze bedrijfsvisie. Vakkundig en enthousiast) Wij geven zelf ook huis-aan-huis coachings & trainingen op het gebied van gedrag of vragen waar je tegenaanloopt bij de opvoeding van je pup/hond. 

 

     
Volg ons op Facebook, Instagram of You Tube (de happyroedel hondendagopvang)  en zie nog meer leuke foto's en filmpjes.  

 

     

 to          &nbs