Het kennismakingsgesprek 
In verband met de maatregelen omtrent het CORONA-COVID 19 virus kunnen wij geen bezoekers ontvangen op onze hondendagopvang. Ook niet voor een kennismaking.  Bij aanvraag voor Puppy Instuif en/of dagopvang ontvangt u van ons de uitgewerkte versie van het kennismakingsgesprek via een formulier.

 

Voordat je hond voor de eerste keer bij ons in de hondendagopvang komt, willen wij graag kennis maken met jou en je hond(en).

Een kennismakingsgesprek, (uiteraard kostenloos) omdat:

1) je wilt weten aan wie je je hond toevertrouwt
2) wij dan kennis kunnen maken met ons toekomstige nieuwe vriendje of vriendinnetje
3) wij bespreken wanneer de eventuele startdaum is
4) wij onze binnenruimte graag willen laten zien (hier brengt je pup ook tijd door met eten of slapen)
5) wij de vaccinaties willen checken  

 Tijdens het gesprek is er genoeg tijd voor je om vragen te stellen.


De Happy Roedel ontzorgt je een halve of hele dag. Wij doen er alles aan om jouw hond een geweldige dag of gedeelte van een dag te bieden.  
Kennismakingsgesprekken zijn op doordeweekse dagen  uitsluitend op afspraak.
Afspraken kunnen gemaakt worden via ons Happy Roedel nummer 06-37.00.22.25, tussen 10:00 uur en 15:00 uur.

 

Pups mogen vanaf 9 weken jong instromen tot +/-6 maanden. Ze komen dan in de Happy Puppy Instuif. Na die +/- 6 maanden komt u desgewenst op een wachtlijst voor reguliere dagopvang het kan ook zijn dat de hond direct doorstroomt. Maar dit is afhankelijk van onze ervaringen met de hond in onze opvang. 
 
Er is een beperkte aanname van nieuwe instroomhonden. Omdat zorg voor de honden bovenaan staat kijken wij naar honden die in onze huidige roedel passen maar ook naar de rustplek wordt gekeken. Een hond die bij ons in de opvang komt moet ook genoeg tijd hebben om prikkels te verwerken en daarom is een rustplek heel belangrijk. Wij hebben dus gekozen om honden tot een schofthoogte van 35 cm aan te nemen binnen onze roedel. Honden die groter zijn dan deze schofthoogte kan contact over opgenomen worden via 06-37.00.22.25. Wij kijken dan per hond of hoe wij deze zo goed mogelijk kunnen opvangen.