VEILIGE BOS LOCATIE, GEHEEL OMHEIND EN LEKKER KOEL IN DE WARME DAGEN EN HEERLIJK WARM IN DE KOUDE DAGEN.
 
Een bosterrein die geheel omheind en veilig is gemaakt voor honden. Schaduwplekken genoeg door de bladeren van onze bomen dus geen oververhitting bij de honden in de zomer. Stromend en fris water in de zwembadjes voor de honden bij warm weer.
De locatie heeft een eigen Doghome voorzien van alle gemakken, en is in koude dagen geheel verwarmd.  In de zomermaanden worden de ruimtes gekoeld door de airconditioning. Onze Happy Roedel honden kunnen onder persoonlijk toezicht  in ons Doghome rusten, slapen en eten. Wij beschikken over een aparte puppy-ren hierin wisselen wij af met de mini-club honden, spelen op formaat.
Pups mogen vanaf 9 weken jong instromen tot +/-6 maanden. Ze komen dan in de Happy Puppy Instuif. Na die +/- 6 maanden komt u desgewenst op een wachtlijst voor reguliere dagopvang het kan ook zijn dat de hond direct doorstroomt. Maar dit is afhankelijk van onze ervaringen met de hond in onze opvang. 
 
Er is een beperkte aanname van nieuwe instroomhonden. Omdat zorg voor de honden bovenaan staat kijken wij naar honden die in onze huidige roedel passen maar ook naar de rustplek wordt gekeken. Een hond die bij ons in de opvang komt moet ook genoeg tijd hebben om prikkels te verwerken en daarom is een rustplek heel belangrijk. Wij hebben dus gekozen om honden tot een schofthoogte van 35 cm aan te nemen binnen onze roedel. Honden die groter zijn dan deze schofthoogte kan contact over opgenomen worden via 06-37.00.22.25. Wij kijken dan per hond of hoe wij deze zo goed mogelijk kunnen opvangen danwel op de wachtlijst plaatsen.