Coaching aan huis voor puppy, puber of volwassen honden.
 
Deze sessies zijn bedoeld voor personen die binnenkort een pup in huis gaan krijgen.
De pup is al uitgezocht, je kijkt uit naar zijn of haar komst. Maar wat komt er allemaal bij kijken en wat moet je allemaal regelen voordat je pup in huis komt?
In deel I van de Puppy Coaching aan huis, leren wij je wat je allemaal moet weten tijdens de eerste week dat de pup in huis is.
Inhoud van Deel I van de Puppy coaching aan huis
Voordat de pup naar huis komt en mee naar huis nemen
 1. Kinderen en puppy’s
 2. Gezondheid
 3. Benchtraining
 4. Problemen
 5. Puppycursus
 
In deel II van de Puppy coaching aan huis kijken we terug op de eerste periode en leren wij je de volgende onderwerpen
Doelgericht leren
 1. Belonen
 2. Likken
 3. Bijten
 4. Blaffen
 5. Opspringen
 6. Alleen blijven
 7. Verzorging

Wij verzorgen ook coaching sessies voor pubers en volwassen honden. Wij komen dan aan huis en bespreken het onderwerp waar wij hulp kunnen bieden. Aan deze sessies is geen minimum afname vereist. We bekijken per keer hoe het gaat en of de eventuele opdrachten, het huiswerk lukt. 
Het tarief voor deze sessie is 50 euro per keer en duurt ongeveer een uur. Mocht u buiten onze regio wonen dan moet u rekening houden met een kilometervergoeding 
 
Interesse in deze leuke en leerzame coaching of misschien interesse in een bepaald deel van de coaching neem dan gerust contact met ons op.
Mail ons op: [email protected] 
Bel ons op:06-3700 22 25
Beide sessies kosten 50,00 euro per deel en duren circa 1 uur per sessie. Dit is een goede investering om later veel stress te voorkomen. Mocht u buiten onze regio wonen dan moet u rekening houden met een kilometervergoeding