ALTIJD PLEK

HAPPY PUPPY INSTUIF VOOR PUPS VANAF 9 WEKEN TOT ONGEVEER 6 MAANDEN !!

Om je puppy te laten spelen en veilig om te leren gaan met andere pups en volwassen honden terwijl er huidige maatregelen zijn omtrent het Corona-Covid-19 virus is een flinke uitdaging. Ook op de honden uitlaatveldjes zijn er immers maatregelen tegen samenscholen van puppy eigenaren. Maar hoe kun je dan op een verantwoorde manier je pup introduceren aan verschillende rassen zonder dat hij of zij een negatieve ervaring (bv bijtwond door andere hond)  krijgt? 


Dan breng je je pup natuurlijk naar de Happy Instuif bij De Happy Roedel !
Omdat wij bij De Happy Roedel weten hoe belangrijk de eerste maanden van je pup zijn en omdat je pup ontzettend veel en in een hoog tempo leert hebben wij de Happy Puppy Instuif !   

Wat is de Happy Puppy Instuif en voor welke honden is dit bedoeld?

De Happy Puppy Instuif is een veilige omgeving waar je blije en onbevangen pup met andere pups en rasgenoten om leert gaan onder begeleiding van onze ervaren medewerksters. Ook als je pup wat terughoudend of verlegen is, is deze Happy Puppy Instuif een uitkomst. Je pup leert zeker te worden van zichzelf omdat spelen in een veilige omgeving met zo veel mogelijk positieve leermomenten niet iets is waar je angstig of terughoudend voor hoeft te zijn. Alles gaat naar leeftijd, ontwikkelfase van je pup. 

Hoe werkt de Happy Puppy Instuif ?
Je geeft je pup allereerst op voor de ochtend of middag editie van de Puppy Instuif. Op de speel ochtend of middag breng je je pup bij ons en wij zorgen dat je pup voldoende speelt, leert en socialiseert met andere pups en soms volwassen honden. Bij De Happy Roedel komen allerlei soorten rassen waar je pup aan moet leren wennen. Als hij/zij dit op een gecontroleerde manier leert zal je pup kunnen uitgroeien tot een stabiele volwassen hond.   

Vereisten om je pup deel te laten nemen aan de Happy Puppy Instuif:
Leeftijd vanaf 9 weken tot +/-  6 maanden. Waarom +/- 6 maanden? Dit is omdat bij pups ook een ontwikkelachterstand kan zijn, door ziekte of door nestervaring. Zodra een pups bij ons komt spelen en de pups ontgroeit de puppyclub dan nemen wij afscheid van de pup. 

Vaccinaties :
Vaccinaties zijn vereist met daarbij ook de kennelhoest (de besmettelijke hondenhoest inenting)

 

Tijdschema voor de Happy Puppy Instuif:
Ochtend Fun
 
Brengen om 09:30 uur tot 10:00 uur   en  Ophalen om 11:30 uur tot 12:00 uur
In de middag bieden wij momenteel geen Instuif aan ivm de aankomende vakantieperiode 

Kosten van de Happy Puppy Instuif:
12,50 euro per keer incl BTW  (geen minimale afname) 
Inschrijven via [email protected]
Aanmelding speelmoment is verplicht via 06-37.00.22.25

Deze dienst geldt nu  tijdens de periode waarin de RIVM maatregelen gelden omtrent het Corona virus maar ook als de maatregelen opgeheven zijn gaan wij hiermee door. Wij merken dat pups die bij ons in de Happy Puppy Instuif aanwezig zijn stabieler worden. 

  • Deze dienst geldt van: Maandag tm Zaterdag 
  • Deze dienst is alleen geldig voor pups in de leeftijdscategorie van 9 weken tot +/- 6 maanden
  • Deze dienst is bedoeld voor de socialisatie,en positieve speel- en leermomenten van uw pup
  • U bent hierbij niet zelf op het terrein of parkeerplaats aanwezig.
  • Opgeleid personeel van De Happy Roedel begeleidt uw pup tijdens het socialiseren & spel
  • Uw pup dient een halsband te dragen en geen tuig
  • U hoeft verder niets mee te geven, alleen uw pup en zijn of haar halsband

Als uw pup voor het eerst komt spelen, neemt u het inschrijfformulier/algemene voorwaarden formulier ondertekend mee en een kopie van het vaccinatieboekje/inentingsboekje( de pup dient ingeënt te zijn, passend bij de leeftijd, let op de kennelhoestenting=geen standaard enting is ook vereist)

Wij bevestigen uw aanmelding en sturen u een uitlegformulier, inschrijfformulier, algemene voorwaarden formulier, deze stuurt u ingevuld retour aan ons per mail.