Tarief (Puppy - Adult - Senior) Honden Dagopvang

Ideaal voor mensen, die dagelijks naar hun werk gaan of andere bezigheden hebben en het geen prettige gedachte vinden om hun hond urenlang alleen thuis te laten. Wij zijn een zeer betrouwbare en flexibele hondendagopvang en proberen u waar mogelijk te helpen met het opvangen van uw hond in onze dagopvang.  

In onze hondendagopvang gaan de volwassen honden genieten van wat de dag hun zal brengen, dit houdt in dat ze vrij kunnen spelen, rondsnuffelen, eten of kunnen rusten. De puppy's spelen apart van de volwassen honden en met leeftijdsgenoten. Onze Happy puppyclub! Wij hebben een grote verwarmde Doggy Home welke is ingericht als huiskamer en waar de honden een mand of bench kunnen vinden om in te liggen. Ook kunnen de honden bij ons eten, eigen voer moet dan megegeven worden in een bakje voorzien van de naam van de hond.  Als het regent of erg koud is spelen de honden binnen. Alle honden staan altijd onder toezicht van onze ervaren medewerkers, ze worden nooit alleen gelaten of via een camera in de gaten gehouden. Wij hebben geen kennels waar de honden in groepjes verblijven.

Bij De Happy Roedel is het lekker veilig en omheind vrij spelen, snuffelen of wat dan ook ! Minimaal 11 uur speelplezier in onze dagopvang voor uw hond in roedelvorm en met begeleiding die tussen de honden doorlopen. Persoonlijke en liefdevolle aandacht daar draait het bij ons om. We houden de honden scherp in de gaten en knuffelen en spelen mee hen. Ook als ze gaan rusten is dat onder begeleiding. Er wordt naar de persoonlijke behoeftes van de hond gekeken. Elke hond is uniek en daar houden wij rekening mee.
Bel of mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek 06-3700.22.25 


 

Tarieven voor 3x of vaker per maand bij ons spelen (laag tarief) op basis van werkelijke afname per maand.

 

1 hond

2 honden

Hele dag

€ 17,50

€ 31,50

Halve dag

€ 14,50

€ 26,10

 

Tarieven ingaande per 1 november 2017 : zelf brengen en ophalen (incl. btw)

Tarieven voor 1 of 2 x per maand bij ons spelen (hoog tarief) op basis van werkelijke afname per maand.

 

1 hond

2 honden

Hele dag

€ 23,50

€ 42,30

Halve dag

€ 19,50

€ 35,10